Efecte care vă voi uimi

  • ingrediente naturale de cea mai bună calitate
  • efect perfect cu doar un singur strat
  • gene alungite, dese şi curbate
  • compoziţie unică, de îngrijire a genelor

 Contactaţi-ne

Despre Lashcode

Lashcode este o marcă pentru femei. Lucrăm constant pentru a le menține aprecierea. Creăm produse de machiaj și de îngrijire pentru ca fiecare dintre noi să se poată mândri cu un aspect mai frumos ca niciodată, datorită ingredientelor de hrănire și de înfrumusețare de cea mai bună calitate. Deja am câștigat încrederea a mii de femei din toată lumea. Produsele noastre au devenit esențiale în rândul celor mai buni artiști de machiaj - deoarece Lashcode oferă calitate remarcabilă.

Doriți să aflați mai multe?

Suntem încântați să vă răspundem la toate întrebările. Înainte de a trimite un mesaj, vă rugăm să verificați secțiunea FAQ, unde veți putea găsi, de exemplu, lista de ingrediente și instrucțiunile de utilizare. Dacă nu puteți găsi informațiile de care sunteți interesată, nu ezitați să ne contactați. Completați formularul și vă vom răspunde cât mai curând posibil. Veți primi răspunsul în termen de 24 de ore.

Completaţi formularul şi vă vom răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore.

DISTRIBUITOR:
Trendmarkt Limited sp.j.
Adresă: Chmielna 2/31
00-020 Warszawa, Polska
Cod Fiscal: PL5252677408
KRS: 0000637972
REGON: 365469820
001 0307-222-6053
support@lashcode.ro

Website-ul nostru utilizează module cookie pentru a vă oferi cele mai înalte standarde de serviciu. Puteţi modifica setările browser-ului în orice moment. Pentru mai multe informaţii, accesaţi Politica de Confidenţialitate.